Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | Therapeut
321
page-template-default,page,page-id-321,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Therapeut

Mijn praktijk, waar ik de enige therapeut ben, is sinds 2006 gevestigd in Katwijk, voorheen vanaf 1991 in Leiden. Hier zet ik mijn kennis uit diverse opleidingen en mijn werkervaring in om zorg op maat te bieden voor diverse psychische klachten en stoornissen.

 

Opleiding
Na een HBO en enkele Voortgezette Opleidingen heb ik de postacademische opleiding tot Psychotherapeut (inschrijving in overheidsregister BIG) voltooid in 1998.

 

Specialisaties
Ik ben gespecialiseerd in trauma gerelateerde problematiek, relatieproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heb ik ook ervaring als leertherapeut en supervisor.

 

Werkachtergrond
Vanaf 2013 werk ik alleen in mijn eigen praktijk. Voorheen meer dan 25 jaar met veel plezier in diverse functies bij een GGZ instelling  (systeemtherapeut, staffunctionaris en psychotherapeut, groepstherapeut in ambulante- en deeltijdsetting, B-verpleegkundige/sociotherapeut in een Psychotherapeutische Gemeenschap). Dit heb ik vanaf 1991 gecombineerd met een eigen praktijk.

 

Relevante lidmaatschappen
Lid, leertherapeut en supervisor Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie  (VGCt)

Lid en supervisor Vereniging voor Schematherapie (VSt)

Lid Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Lid Nederlandse Vereniging Relatie- en gezinstherapie (NVRG)

Lid Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)

Lid van de Vereniging voor Hypnose (NvH)

Psychotherapeut in het BIG-register van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport