Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | Supervisie en Coaching
336
page-template-default,page,page-id-336,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Supervisie en Coaching

Het is ook mogelijk dat u begeleiding in de vorm van supervisie of leertherapie (in verband met leertrajecten voor een psychotherapie-opleiding) zoekt. Coaching is weer een ander voorbeeld waarbij u bijvoorbeeld, omdat er veranderingen zijn op uw werk of in uw persoonlijk leven waar u niet goed mee overweg kunt begeleiding zoekt. Een andere reden kan zijn dat u voelt dat u vastloopt in uw werk, maar zelf niet goed een uitweg uit de problemen kunt vinden. Coaching kan dan behulpzaam zijn. Coaching wordt meestal niet vergoed door zorgverzekeraars (informeer eventueel bij uw zorgverzekeraar). Soms zijn werkgevers bereid zo’n coachingstraject te vergoeden bijvoorbeeld omdat u daar beter van gaat functioneren in uw baan. Meer uitgebreide informatie over de mogelijkheden van supervisie, leertherapie en coaching in mijn praktijk vindt u hier.

Ik ben supervisor en leertherapeut bij de VGCt (Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie) en supervisor bij VSt Vereniging voor Schematherapie.