Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | Wachtlijst
358
page-template-default,page,page-id-358,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wachtlijst

De huidige situatie met betrekking tot de wachtlijst wordt hieronder vermeld:

Ik neem geen nieuw cliënten meer aan daar ik het besluit heb genomen mijn praktijk op termijn te gaan sluiten en met pensioen wil gaan. Dat neemt niet weg dat ik bereikbaar blijf voor overleg/consultatie en dat ik al mijn lopende behandelingen en supervisies in alle rust ga afronden op termijn.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar gaat dan voor u op zoek naar een andere therapeut, waar u sneller terecht kunt.
Zorgverzekeraars en zorgaanbieders hebben gezamenlijk normen afgesproken, de zogenaamde treeknormen. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere therapeut een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart.