Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | Wachtlijst
358
page-template-default,page,page-id-358,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Wachtlijst

De huidige situatie met betrekking tot de wachtlijst wordt hieronder vermeld:

Er was een periode sprake van een aanmeldingstop maar deze lijkt in december te kunnen worden opgeheven dus ik heb vanaf dat moment weer ruimte voor nieuwe cliënten.
Zodra deze situatie verandert kunt u dat hier lezen. Ik maak, in het geval er een wachtlijst is, wel op korte termijn (binnen 2 weken) ruimte voor een kennismakingsgesprek zodat u weet met wie u te maken krijgt en niet op een later tijdstip mocht blijken dat uw verwachtingen niet aansluiten bij wat ik voor u kan betekenen.
Het kan zijn dat dit niet voor u geldt omdat de zorgverzekeraars mij een budgetplafond opleggen. Zodra mijn budget van uw zorgverzekeraar voor starters in dit jaar vol is zult u moeten wachten tot begin volgend jaar of een andere therapeut in deze omgeving moet zoeken. Daarom vraag ik op het aanmeldformulier op deze website welke zorgverzekeraar u hebt.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar gaat dan voor u op zoek naar een andere therapeut, waar u sneller terecht kunt.
Zorgverzekeraars en zorgaanbieders hebben gezamenlijk normen afgesproken, de zogenaamde treeknormen. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een andere therapeut een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart.