Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | E-health, hulp bij de therapie per computer
356
page-template-default,page,page-id-356,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

E-health, hulp bij de therapie per computer

E-health staat voor gezondheid via het internet of de computer.
We gebruiken het internet als we willen weten of het morgen mooi weer wordt, of om te kijken hoever we gewandeld hebben. Zo is het internet ook te gebruiken om op verschillende manieren aan uw gezondheid te werken.
En daarom kan er ook van internet gebruik gemaakt worden om de therapie sneller of succesvoller te laten verlopen. Voor mijn praktijk heb ik nog geen keuze gemaakt voor een bepaald bedrijf.

 

Vooralsnog maak ik gebruik van internet voor zover daarop bruikbare informatie is te vinden. Verder is het mailverkeer niet absoluut veilig en zoek ik naar mogelijkheden (en komen in 2018 daarvoor veranderingen via de Algemene verordening Persoonsgegevens) om dit mailverkeer zo veilig mogelijk te houden. Ik volg de landelijke ontwikkelingen en zal ze onmiddellijk toepassen wanneer hierover meer duidelijk ontstaat.