Praktijk voor Psychotherapie en Psychotrauma | ROM
354
page-template-default,page,page-id-354,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

ROM

Om meer zicht te krijgen op de effecten van de behandelingen en de mate van tevredenheid van cliënten nemen psychologen en psychotherapeuten gestandaardiseerde vragenlijsten af . Dit zal gedurende de looptijd van de therapie meerdere keren gebeuren. ROM is een Engelse afkorting voor Routine Outcome Monitoring.

 

Vóór aanvang van de behandeling of na het eerste gesprek zal gevraagd worden om twee of meer vragenlijsten in te vullen. Deze vragenlijsten zullen ook worden afgenomen aan het einde van de behandeling. Dan zal er ook een evaluatie-vragenlijst worden afgenomen. Bij langdurige behandelingen zullen deze vragenlijsten ook tussentijds afgenomen worden (steeds om de 3 maanden). Met behulp van de resultaten van de vragenlijsten zal de behandeling tot dan toe in een gesprek geëvalueerd worden.
De bedoeling van deze vragenlijsten is om een indruk te krijgen van de resultaten van de behandeling en uw tevredenheid daarover.
De vragenlijsten worden afgenomen via een beveiligde website van Questmanager, via de beroepsvereniging LVVP.

 

Telkens als die vragenlijsten door mij worden klaargezet krijgt u wen mail en kunt u naar de vragenlijst doorklikken.  Vervolgens kunt op deze site de vragenlijsten invullen die voor u zijn klaar gezet door mij. Uw eigen vragenlijsten zijn alleen in te zien door mij en we kunnen samen naar het resultaat kijken als u bij mij bent.